همه چیز در مورد دانشگاه های علوم پزشکی

شکل یک تصویر
همه چیز در مورد دانشگاه های علوم پزشکی

دانشگاه های علوم پزشکی کشور را بهتر بشناسیم

دانشگاه های علوم پزشکی جزو دانشگاه های دولتی محسوب می شوند و از طریق کنکور سراسری دانشجو می پذیرند. این دانشگاه ها متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و وظیفه تربیت نیروهای مورد نیاز کادر درمان در تمامی مراکز درمانی اعم از بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز و خانه های بهداشت، شرکت ها و کارخانه های داروسازی، مراکز تحقیقات پزشکی و … را بر عهده دارند.

تمامی بیمارستان های دولتی کشور متعلق به دانشگاه های علوم پزشکی هستند. و هر دانشگاه علوم پزشکی می تواند چندین بیمارستان داشته باشد. همچنین دانشگاه های علوم پزشکی از برخی بیمارستان های خود به عنوان مراکز آموزش عملی دانشجویان خود استفاده می کنند.

دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی، بسته به رشته تحصیلی خود مدارک کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته، دکتری حرفه ای پیوسته ، دستیاری تخصصی و فوق تخصصی دریافت می کنند.

آیا دانشگاه ها یا رشته های علوم پزشکی، دوره های شبانه دارند؟

دانشگاه های علوم پزشکی، به جز رشته های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی، برای سایر رشته های خود در مقاطع کاردانی و کارشناسی، مجاز به برگزاری دوره های شبانه البته مطابق با قوانین و آیین نامه های اجرایی مربوطه، هستند. مثلا دانشگاه یا دانشکده ای می تواند دوره شبانه را برای رشته ای برگزار کند که مجوز برگزاری آن رشته را در دوره های روزانه داشته باشد.

 

پیراپزشکی

دامپزشکی

طول دوره های تحصیلی

شهریه دوره های شبانه

انتقال از دوره های شبانه به روزانه

انتقال دانشجو

جابجایی دانشجو

دانشجوی مهمان

آزمون داخلی

رتبه ها و ترازهای علمی مورد نیاز برای قبولی

تعهد خدمت

خروج از کشور یا مهاجرت

دستیاری پزشکی

لیست دانشگاه ها

لیست دانشکده ها

ظرفیت پذیرش و حواشی آن

نسبت پزشک به جمعیت

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *